Pääsimme vihdoin ensimmäistä kertaa koululla keittiöön
ja brunssin pariin. Valmistimme monenlaisia herkkuja,
joista tässä yhteen resepti.
Suklaabrownies
200g tummaa suklaata
200g voita
2,5dl (212g) sokeria
1tl (8g) vaniljasokeria
5 munaa
1 3/4dl (113g) vehnäjauhoja
3/4dl (30g) kaakaojauhetta
1. Voitele ja jauhota 20x30cm vuoka. Sulata suklaa ja
laita se jäähtymään.
2. Sulata voi. Mittaa kulhoon sokeri, sulanut voi ja vaniljasokeri. Vatkaa löysäksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen vatkaten.
Kaada joukkoon sulanut suklaa edelleen vatkaten.
3. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet sekaisin ja sekoita ne suklaa vaahtoon nostellen.
4. Paista 175-asteessa n.30min.
200g tummaa suklaata
200g voita
2,5dl (212g) sokeria
1tl (8g) vaniljasokeria
5 munaa
1 3/4dl (113g) vehnäjauhoja
3/4dl (30g) kaakaojauhetta
1. Voitele ja jauhota 20x30cm vuoka. Sulata suklaa ja
laita se jäähtymään.
2. Sulata voi. Mittaa kulhoon sokeri, sulanut voi ja vaniljasokeri. Vatkaa löysäksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen vatkaten.
Kaada joukkoon sulanut suklaa edelleen vatkaten.
3. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet sekaisin ja sekoita ne suklaa vaahtoon nostellen.
4. Paista 175-asteessa n.30min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti